LASTEN JA NUORTEN KIIPEILYLEIRIT KESÄLLÄ 2018

Tampereen Kiipeilykeskus järjestää jälleen kesällä kiipeilyleirejä 7–14 -vuotiaille lapsille ja nuorille, ilmoittaudu mukaan!

Leiripäiviä vietetään Tampereen Kiipeilykeskuksella sekä Nekalan- että Lielahden toimipisteissä. Leirit järjestetään kolmena peräkkäisenä arkipäivänä, päivittäin kello 10:00–15:00.

Leireillä ennen kaikkea kiivetään mahdollisimman paljon ja pidetään hauskaa! Välillä myös lepäämme ja pidämme evästaukoa. Lielahdessa leiriläiset pääsevät harjoittelemaan street workoutin perusteita: ohjaajina toimivat kokeneet lajin harrastajat. Leiripäivät ovat pitkiä, joten varauduttehan päiviin omin eväin. Leirille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kiipeilykokemusta.

Kesäleirien ohjaajina toimivat Suomen Kiipeilyliiton / Suomen urheilukiipeily ry:n auktorisoimat kokeneet kiipeilijät.


Ilmoittautuminen: sähköpostitse osoitteeseen oona(at)tampereenkiipeilykeskus.fi. Kerrothan viestissä osallistujan nimen ja syntymävuoden sekä leirin, jolle haluatte osallistua. Laskutusta varten tarvitsemme myös seuraavat huoltajan tiedot: huoltajan nimi, puhelinnumero, postiosoite ja sähköpostiosoite.

Ryhmät täytetään osallistumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Minimiosallistujamäärä leirin toteutumiselle on 10 hlö. Hinta: 90€ / osallistuja. Tarvittavat kiipeilyvarusteet sisältyvät hintaan.


 • TK:n ja Kiipeilykerho Vertikaali ry:n valmennusryhmäläisille tarkoitettu leiri 19.6.–21.6.2018
  Ti–to päivittäin klo 10:00–15:00
  Tiistaina Nekalan toimipisteessä boulderointia, itsevarmistavilla kiipeilyä ja köysikiipeilyä
  Keskiviikkona ja torstaina Lielahden toimipisteessä boulderointia ja street workout -paja

 • 11–14-vuotiaiden leiri 1.8.–3.8.2018 PERUTUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

 • 7–10-vuotiaiden leiri 6.8.–8.8.2018
  Ma–ke päivittäin klo 10:00–15:00
  Maanantaina ja tiistaina Lielahden toimipisteessä boulderointia ja street workout -paja
  Keskiviikkona päivä aloitetaan KuplaParkour-keskuksessa, josta siirrytään Nekalan kiipeilykeskukseen boulderoimaan sekä kiipeilemään itsevarmistavilla. Lue lisää https://www.lastenkupla.fi/kuplaparkour/


 • Leiripäivien toimipisteet voivat vielä muuttua; mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse.