Tietoa meistä

Tervetuloa Tampereen Kiipeilykeskukseen

Tampereen Kiipeilykeskus on mainio paikka tulla viettämään TyKy-päivää, polttareita tai aloittamaan uusi mukava harrastus! Keskuksessa myös kiipeilykauppa, välinevuokrausta sekä tapahtumia! Kiipeilyssä ei ole aikarajoitusta. Nekalan toimipisteessä ei saa jäädä sulkemisajan jälkeen kiipeilemään.

Tilat

Kiipeily:

Meiltä löytyy tekemistä kaiken tasoisille liikkujille. Jos pystyt kiipeilemään tikapuita ylöspäin, sinulle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista kuntoilua.

Tiloistamme löydät mm.

  • Nekalassa n.300 m2 4,5 m korkeaa boulder kiipeilyseinää
  • Nekalassa n. 400 m2 9 m korkeaa kiipeilyseinää (HUOM! köysivarmisteista kiipeilyä vain Nekalassa)
  • Lielahdessa n. 400 m2 4,5 m korkeaa boulder kiipeilyseinää
  • Lielahdessa n. 100 m2 Street Workout alue
  • suihku- ja saunatilat (sauna vain Nekalassa)
  • verryttelytila
  • kuntosali (Nekala)
  • hierontapalvelut
  • kurssi- ja ryhmätilat
  • KATSO ESITTELYVIDEO

TK Facebookissa

TK Tiimi

Tommi

Asiakaspalvelu, kiipeilyohjaus, reittimestari

-
Mikko

Asiakaspalvelu, kiipeilyohjaus

-
Päivi

Hieronta, ryhmäohjaus, kurssit

Aloitin kiipeilyn 2005, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kiipeilyssä hienointa on lajin elämyksellisyys, kauniit maisemat ja ulkoilmaelämä. Koulutukseltani olen luonto- ja eräopas, skil:n auktorisoima kiipeilyohjaaja (KO) sekä EFR-ensiapukouluttaja. Olen myös koulutettu hieroja ja muutamaa kurssia vaille valmis osteopaatti. Hierontaa ja osteopatiaa olenkin tehnyt päätyökseni jo n. 25 vuotta.
Oona

Junioritoiminta, ryhmäohjaus

Aloitin kiipeilyn 2006 junioreiden valmennusryhmässä ja olen ollut ohjaajana juniortoiminnassa mukana siitä lähtien. Juniortoiminnasta olen ollut päävastuussa 2012 lähtien, ensin Kiipeilykerho Vertikaalin ja nyt TK:n. Junioreiden kanssa töskentelyssä parasta on nähdä junioreiden kehittyvät ja iloitsevan onnistumisistaan. Opiskelen päätoimisesti Tampereen yliopistossa kirjallisuustiedettä - vielä joku päivä musta tulee opettaja!
Reetta

Ryhmäohjaus, kurssit

Vuonna 2010 seinäkiipeilyllä harrastuksen aloittanut Reetta tykkää kiivetä helppoja vuoristoreittejä hienoilla näköaloilla. Lempikiipeilypaikka tällä hetkellä on Kanadan Kalliovuoret. Reetta puuhastelee ammatikseen myös klarinetinsoiton parissa.
Anna

Ryhmäohjaus

Annalle kiipeily on rakas harrastus, johon syttyi kipinä vuonna 2012. Kiipeilyn parissa työskennellessä parasta on innostuksen näkeminen asiakkaissa. Anna on myös muusikko ja opiskelee teatterimusiikkia ammattikorkeakoulussa.