KIIPEILYVALMENNUS


KENELLE?

Kiipeilyvalmennus on suunnattu henkilölle, joka pitää siitä, että harrastuksessa treenit ovat ohjattuja. Toinen, ehkä keskeisempi kohderyhmä ovat harrastajat, joiden fyysinen ja/tai taidollinen kehitys on jämähtänyt (tasannevaihe), ja jotka haluavat apua tästä tasanteesta eteenpäin pääsemiseen.MITÄ VALMENNETTAVA VOI SAAVUTTAA?

Se, mitä valmennuksesta voi saada irti riippuu paitsi valmentajasta, myös hyvin paljon siitä, kuinka paljon aikaa valmennettava haluaa panostaa.


Tekniikkatunnista (1-2h) saat vinkkejä mitä ja miten kannattaa treenata. Valmentajan kanssa selvitetään omia heikkouksia (esim. jalat lipsuu, hookit ei pysy) ja miten niissä voi kehittyä paremmaksi.


Haluatko treeniohjelman, joka ohjaa treeniäsi useamman kuukauden ajan? Periodisoitu treeniohjelma sopii sinulle. Saat haluttaessa hyvinkin yksityiskohtaisen ohjeen siitä, mitä tehdä ja milloin, sekä eväät omaan systemaattiseen harjoitteluun vielä asiakassuhteen päätyttyäkin.


Kaikkien valmennussuhteiden alussa selvitetään valmennettavan henkilökohtaiset tavoitteet. Kiipeilyssä tavoite lienee yleensä tason (greidin) nosto, joko boulder- tai köysipainotteisesti.
HINNASTO

Tekniikkatunti, yksilö- tai pienryhmä (2-4 hlö) 65 €/h


Valmennus
Harjoitusohjelma ja 5x treenit valmentajan kanssa 280 €
Harjoitusohjelma ja 10x treenit valmentajan kanssa 480 €

  • Lähtötasotesti
  • Viikko-, kuukausi-, vuositason ohjelma
  • Yksittäisen harjoituksen sisältö
  • Oheisharjoittelu
  • Muutokset treeniohjelmaan tarvittaessa
  • Ohjatut treenikerrat 5-10 kpl
  • Lopputestit haluttaessa

LYHYESTI KOUTSISTA

Olen Mikko, intohimoinen kiipeilijä ja urheilulääketieteestä ja ihmisen fysiologiasta kiinnostunut liikuntaneuvoja (Varala 2016). Olen kiipeillyt reilut viisi vuotta, joista oikeastaan neljä harjoitellen varsin analyyttisesti ja enemmän tai vähemmän systemaattisesti. Olen huomannut omassa kiipeilyssäni ohjelmoidun harjoittelun edut verrattuna fiilispohjalta kiikkumiseen.


Olen pitänyt Tampereen kiipeilykeskuksella Kiipeilytekniikan alkeet - kursseja nyt jonkin aikaa, ja haluan auttaa kehittämään tämän palveluidemme osa-alueen uudelle, korkeammalle tasolle. Jos kiinnostuit valmennuksesta tai yksityistunnista, ota minuun yhteyttä mikko@tampereenkiipeilykeskus.fi.