Nekala 010 420 4422    Lielahti 010 420 4421

Asiakaskirje syksy 2023

9 09 2023 | Uncategorized @fi

Syysterveiset TK:lta! Tässä kirjeessä on tietoa hallien ajankohtaisista asioista, tarjouksista, kiipeilyn turvallisuudesta ja tulevista tapahtumista.

Reitintekopäivät ja ruuhka-ajat syksyllä 2023

Uusia reittejä tehdään Lielahdessa keskiviikkoisin ja torstaisin, Nekalassa maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin 8–16. Hallien liitutauluista näet mitkä profiilit puretaan seuraavaksi. Rakennamme 1–3 profiilia kerrallaan.

Täältä löydät hälinäkalenterin, josta voit tarkistaa kuinka monta kiipeilijää hallissa on juuri nyt, ennusteen tuleville tunneille ja kalenterin, josta näet onko hallissa isoja ryhmiä.

Ruuhkaisimmat tunnit ovat tyypillisesti arkena 17-19 tiistaina, keskiviikkona ja torstaina sekä lauantaina 12-14. Nekalassa boulderalue ruuhkautuu pahemmin kuin Lielahdessa, koska tila on pienempi. Seinäkiipeilykurssien vuoksi tiistai-iltaisin Nekalan kurssitila on suljettu 16-20.

Kiipeilyn turvallisuus – muista pitää puhelin aina mukana ja vältä yksin kiipeilyä

Yleisin raportoitu onnettomuus boulderalueella on huonon alastulon aiheuttama vamma jalkoihin tai käsiin/ranteisiin.

Voit pienentää loukkaantumisen riskiä seuraavilla toimenpiteillä:

  1. Harjoittele tippumista – kysy neuvoa meiltä!
  2. Siirrä harjat, mankkapussit, vesipullot ja muut kiipeilyalueelle kuulumattomat asiat välittömästi pois patjalta. Jos huomaat patjassa reiän, ilmoita siitä välittömästi meille.
  3. Ohjeista myös kaveria – asia voi unohtua epähuomiossa 🙂
  4. Pidä puhelin lähellä, jos olet hallissa yksin. Onnettomuuden sattuessa soita 112 ja raportoi onnettomuus meille täällä.

Köysikiipeilyalueella vakavimmat meille raportoidut läheltäpititilanteet sattuvat itsevarmistavilla kun itsevarmistava unohtuu kiinnittää valjaisiin.

Nekalassa ei saa kiivetä itsevarmistavilla, jos hallissa ei ole muita paikalla. Jos saavut halliin ja ketään ei ole paikalla, älä kiipeä itsevarmistavilla. Itsevarmistavilla kiipeilyyn liittyy vakavan loukkaantumisen riski ja vakavan onnettomuuden sattuessa on jonkun toisen mahdollisesti pystyttävä hälyttämään apu paikalle soittamalla 112.

Avainlinkki on henkilökohtainen – et saa päästää ketään sisään omalla avainlinkilläsi
Turvallisuuus- ja vastuusyistä sarjakorttilaisen avainlinkki on henkilökohtainen. Jokaisen meidän kiipeilytiloja aukiolon ulkopuolella käyttävän tulee olla hyväksynyt avainlinkin käyttösäännöt. Poikkeus tähän on huoltajan seurassa kiipeilevät lapset. Meillä on tallentava videovalvonta hallissa. Jos näet tai epäilet väärinkäytöstä, raportoithan sen meille välittömästi.

Tulevat kampanjat

Lokakuussa jokainen kiipeilytossujen ostaja saa viisi kiipeilykertaa kaupanpäälle. Voit halutessasi antaa kerrat lahjaksi perheenjäsenelle tai kaverille. Tarjous koskee olemassa olevaa varastoa.

Muita juttuja

Nekala masters -boulderointikilpailu pe 3.11.2023 Nekalassa

Lielahden uudet boulderointitilat avataan joulukuussa 2023. Voit seurata Liebo 2.0 rakennuista meidän Instagramissa @tre_kiipeilykeskus . Lisätietoja täällä.

Puuttuuko meiltä jokin treeniväline? Ilmoita siitä meille täällä (skrollaa alas ja kerro omin sanoin).

Päivin hieronta-aikojen varaus ke, to ja pe; Täältä löydät lisätiedot ja ajan voi varata Vellossa.

Mukavaa alkavaa syksyä!

Terkuin
Emma ja TK-tiimi

Seuraa meitä

Categories