Nekala 010 420 4422    Lielahti 010 420 4421
Valitse sivu

Kesäterveiset TK:lta – olemme avoinna!

10 06 2020 | Uutiset

TK on kesällä auki – tervetuloa kiipeilemään!

Tässä kootusti TK:n kesäterveiset: tapahtumat, tarjoukset, kurssit, huollot ja kisat.

 

Aukioloaikamme

 

Nekalan toimipiste palvelee arkisin klo 15–20 ja lauantaisin klo 12–16. Lielahden toimipiste palvelee arkisin ja lauantaisin klo 12–16. Sunnuntaisin molemmat hallit ovat suljettuja. Vuosijäsenet pääsevät kiipeilemään vuosijäsenavaimella 24/7 ja sarjakorttilaiset avainlinkillä (aktivoitava tiskillä) arkisin klo 6–22 ja viikonloppuisin klo 12–22.

 

Juhannuksena 19.–20.6. Nekala on avoinna seuraavasti: perjantaina eli juhannusaattona klo 12–16 ja lauantaina eli juhannuspäivänä klo 12–16. Lielahti on suljettu juhannuksen ajan.

 

Kesän tarjoukset

 

Kesädiili 2 kk tai 3 kk

Kesän ajan meillä on voimassa useita tarjouksia. Aktiiviselle kiipeilijälle on tarjolla kesädiili, jolla saa kaksi tai kolme kuukautta kiipeilyä edulliseen hintaan. Kaksi kuukautta kustantaa 140 euroa (norm. kuukausikortilla 170 €) ja kolme kuukautta 170 euroa (norm. kuukausikortilla 255 €). Kesädiiliin saa myös aktivoitua avainlinkin, jonka avulla voi käydä kiipeilemässä aukioloaikojen ulkopuolella. 3 kuukauden kesädiili on lunastettava 15.6. mennessä ja 2 kuukauden diili 15.7. mennessä.

 

Boulderoinnin perhepaketti arkena klo 12–16

Lapsiperheet voivat suunnata Lielahteen ja boulderoida perhepaketilla. Aikuinen ja yksi lapsi pääsevät sisään 15 eurolla (sis. vuokrakengät ja alkuopastuksen). Hintaan tulee lisäystä viisi euroa aina jokaista lasta tai aikuista kohden, eli esimerkiksi kahdelta aikuiselta ja kahdelta lapselta sisäänpääsy varusteineen on 25 euroa (15 € + 5 € + 5 €). Kesän ajan alle 15-vuotiaiden sarjakorttiin saa myös vuokratossut mukaan veloituksetta.

 

Boulderoinnin starttikurssi

Kiipeilyharrastusta vasta aloittelevat saavat elokuun loppuun asti boulderoinnin starttikurssin hintaan 50 euroa (norm. 60 €). Kurssi sisältää kaksi puolentoista tunnin tapaamista varusteineen sekä kaksi viikkoa omatoimista kiipeilyä (sis. vuokrakengät). Kurssi toteutetaan Lielahdessa keskiviikkoisin klo 17–18.30. Ilmoittaudu kurssikalenterissamme Vellossa.

 

TK Shopissa kesäale 16.6.–16.8.

Edellä mainittujen tarjousten lisäksi sekä Lielahden että Nekalan TK Shopissa on paljon vaatteita 15 prosentin alennuksessa (vuosijäsenille -20%). Valikoimassa on muun muassa paljon kiipeilyhousuja sekä naisten urheilurintaliivejä.

 

Kesän kurssit ja kehonhuolto

 

Seinäkiipeilykurssit pyörivät Nekalassa tiistaisin. Liidikurssi järjestetään kerran kuussa klo 16–20 ja muina viikkoina alkeiskurssi klo 17–20. Lisätiedot kursseista löytyvät nettisivuiltamme ja ilmoittautumaan pääsee Vellossa.

 

Seinäkiipeilyn alkeiskurssit tiistaisin Nekalassa klo 17–20

 

Järjestämme myös kalliokursseja, joiden aikataulut löytyvät nettisivuiltamme. Mikäli kalenterista ei löydy sopivaa kalliokiipeilykurssiaikaa sinulle, lähetä sähköpostia Emmalle

Suunnittelemme myös viime kesänä suosion saaneiden ulkoboulderointikurssien järjestämistä. Jos sinulla on kaveri, jonka kanssa haluaisit tulla kokeilemaan boulderointia Tampereen seudun kivillä, lähetä meille viesti

Kalliokiipeilyn alkeiskurssilla opetellaan mm. laskeutumaan puusta kalliolle ja rakentamaan ankkuri yläköysikiipeilyä varten. Kouluttajamme Päivi näyttää mallia. Kuva: Turo Valavaara

Kesän ajan Tohloppijärven rantapuistossa pääsee harrastamaan dynaamista flow-joogaa Susannan ohjauksessa. Tunnit ovat maanantaisin klo 19–20. Sateen sattuessa ne siirretään sisälle Lielahden toimipisteen joogatilaan. Ilmoittaudu mukaan Vellossa.

 

Lasten kiipeilyleirit

Kiipeilyleiri 9–13-vuotiaille Nekalassa 29.6.–1.7. klo 10–14

Kiipeilyleiri 7–11-vuotiaille Lielahdessa 6.7.–8.7. klo 10–14

Leirit kokoontuvat kolmena neljän tunnin mittaisena päivänä. Ohjelmaan kuuluu kiipeilyä ja leikkejä. Päivän puolessa välissä pidetään lounastauko omilla eväillä. Leireille mahtuu mukaan 20 osallistujaa. Hinta 110 € ja verkkokaupasta ennen juhannusta paikan lunastaneille 100 €, sisarale 10 %, ei muita alennuksia. Lue lisää nettisivuiltamme, paikan leiriläiselle voit ostaa verkkokaupastamme.

Kiipeilykisa: Moonboard Cup

 

Lielahdessa pyörii kesällä Moonboard Cup eli kisa, jossa kiivetään Moonboardille tehtyjä reittejä. Kisa-aikaa on kaksi viikkoa kerrallaan, joten voit kränkätä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Seuraava osakilpailu ajoittuu kesä-heinäkuun vaihteeseen. Lisätietoja löydät nettisivuiltamme.

Mikä on Moonboard? No se on se jyrkkä, pieni, matala, led-valoin varustettu treeniseinä Lielahden hallin perällä. Moonboardissa hauskaa on se, että yksikään reitti ei yleensä taivu vahingossa. Tai jos taipuu, niin sitten sinä todennäköisesti voitat tämän kisan. 😉

Moonboard löytyy Lielahden hallin perältä.

Seinienhuoltoviikko Nekalassa 16.–19.6.

Mikko ja Tommi huoltavat seiniä klo 8–16 linja kerrallaan. Kiipeilemään pääsee normaalisti, mutta huollettavat linjat ovat aina hetkellisesti poissa käytöstä.

Lisäksi miesten wc:n kalusteet uusitaan kesän aikana.

Muista riennoista tiedotamme TK:n Facebookissa ja Instagramissa @tre_kiipeilykeskus.

Tervetuloa TK:lle kesällä!

Seuraa meitä

Categories