Nekala 010 420 4422    Lielahti 010 420 4421
Valitse sivu

TK sulkee ovensa 17.3.–13.5.2020 väliseksi ajaksi

16 03 2020 | Uutiset

Tiedotetta on päivitetty 30.4.2020. Olemme toistaiseksi suljettu, mutta avaamme ovemme osittain nykyisille asiakkaillemme. 1.5.2020 lähtien sarjakortin haltijat pääsevät kiipeilemään avainlinkillä. Jos sinulla ei ole linkkiä, tule hakemaan se paikan päältä Nekalasta torstaina klo 16–18 tai ole yhteydessä meihin, jos tämä ajankohta ei sovi.

 

30.4. teimme mahdolliseksi seurata halleissamme olevien kiipeilijöiden määrää, jotta ruuhkilta vältytään. Jos sinun on mahdollista välttää arki-iltoina kellonaikaa 18–19, suosittelemme sitä. Alkuperäinen juttu jatkuu.

 

Maanantaina 16.3.2020 pääministeri Marin ilmoitti, että Suomessa on poikkeusolot.

Pääministeri esitteli 19-kohtaisen ohjelman Suomen varautumisesta koronavirusepidemian hoitoon. Tavoitteena on rajata ihmisten kanssakäymistä, jotta tartunta ei leviä. Ohjelman mukaan muun muassa julkisia kokoontumisia rajoitetaan ja yksityisten urheilutilojen sulkemista suositellaan.

 

Tuemme viranomaistoimintaa ja suosituksen mukaisesti Tampereen Kiipeilykeskus sulkee Nekalan ja Lielahden kiipeilyhallit tämän tiedotteen julkaisusta lähtien toistaiseksi, ainakin 13.4.2020 saakka. Vuosijäsenillämme on pääsy treenaamaan toistaiseksi.

 

Tilanne on poikkeuksellinen sekä valitettava, toivomme teiltä ymmärräystä ja kärsivällisyyttä tässä yllättävässä ja vaikeassa tilanteessa. Tavoitteemme on turvata sekä Tampereen Kiipeilykeskuksen liiketoiminta että henkilökuntamme toimeentulo.

 

Seuraavaksi lisätiedot sarjakortin omaaville, valmennusryhmäläisille sekä vuosijäsenille. Lisäksi tiedotamme tarkemmin kaikkia valmennusryhmäläisiä sekä vuosijäseniä asiasta henkilökohtaisesti.

 

10 kerran kortit ja kuukausikortit (päivitetty 30.4.2020)

1.5. lähtien pääset kiipeilemään, jos sinulla on avainlinkki. Hae linkki tiskiltä.

Sarjakorttien voimassaolopäivämäärät siirretään eteenpäin poikkeustilan pituuden mukaisesti automaattisesti. Kerrat voi myös antaa eteenpäin jollekin toiselle, jos ei niitä enää pysty itse poikkeustilanteen päätyttyä käyttämään.

 

Valmennus (päivitetty 30.4.2020)

Valmentajat ovat yhteydessä ryhmiin. Alle 10 henkilön ryhmät voidaan järjestää. Yli 10 henkilön ryhmät jatkuvat syksyllä 2020. Kaikki aloitetut valmennukset toteutuvat, mutta ne siirretään myöhemmäksi. Poikkeustilan pituudesta riippuen joko valmennus tai maksut siirtyvät myöhemmäksi / ensi kaudelle. Valmennuksiin liittyvät yhteydenotot joko omalle valmentajalle tai lasten ja nuorten valmennuskiin liittyen Pinjalle pinja@tampereenkiipeilykeskus.fi .

 

Lielahden kehonhuoltotunnit

Jooga- ja pilatestunnit on peruttu 13.4. saakka.

 

Kurssit (päivitetty 30.4.2020)

Kurssit on peruttu 13.5. saakka. Jatkamme seinäkiipeilyn alkeiskursseja rajoitetuin osallistujamäärin toukokuun lopussa.

 

Vuosijäsenet

Vuosijäsenyydet rullaavat normaalisti.

Tämän vuoksi reitinteko sekä siivoustoimet jatkuvat halleissa, asiakaspalvelu on kuitenkin suljettu poikkeustilan ajan. Laskutuksia koskevat yhteydenotot Emmalle emma@tampereenkiipeilykeskus.fi .

 

Ohje kiipeilyhallien käyttöön Covid-epidemian aikana (päivitetty 30.4.2020)

Tartuntariskin minimoimiseksi noudata seuraavia ohjeita:

1. Kun suunnittelet kiipeilemään lähtöä, voit tarkistaa, kuinka paljon kiipeilijöitä hallissa on:

Nekalassa kiipeilijöitä parhaillaan noin…

Lielahdessa kiipeilijöitä parhaillaan noin…

2. Ruuhkien ehkäisemiseksi suosittelemme välttämään kiipeilyä arkisin klo 18–19.

2. Pese käsiäsi usein – ainakin ennen ja jälkeen kiipeilyn – vessoissa olevien ohjeiden mukaisesti.

3. Älä tule kiipeilemään, jos sinulla on flunssan oireita tai epäilet, että voisit olla viruksen kantaja.

4. Vältä lähikontaktia henkilökuntaan ja kanssakiipeilijöihin

5. Vältä pesutilojen käyttöä. Sauna on suljettu.

 

Toivottavasti näemme taas pian TK:lla kiipeilyn merkeissä!

 

Emma Karjalainen

Toimitusjohtaja

emma@tampereenkiipeilykeskus.fi

050 568 8441

Tampereen Kiipeilykeskus Oy

 

SM Boulder TK Lielahdessa 2019. Kuva: Rami Valonen

Seuraa meitä

Categories