Nekala 010 420 4422    Lielahti 010 420 4421
Valitse sivu

Vuosijäsenkirje 3/2020 – Poikkeusolot

30 04 2020 | Uutiset

Julkaisemme vuosijäsenkirjeen poikkeuksellisesti nettisivuillamme.

 

Tampereen Kiipeilykeskus on sulkenut ovensa, mutta vuosijäsenenä pääset toistaiseksi treenaamaan. Pidämme kiipeilykeskuksen auki teille, koska haluamme varmistaa, että te aktiiviharrastajat voitte halutessanne jatkaa kiipeilyä poikkeusoloista huolimatta. Olemme myös arvioineet kävijätilastojemme perusteella, että lähikontaktia on tällä porukalla helppo välttää. Toki tilanne voi muuttua, jos viranomainen näin päättää.

 

Laskutus ja sopimusehdot

Monet ovat ottaneet meihin yhteyttä laskutuksiin sekä sopimusehtoihin liittyvissä asioissa. Olemme yhä avoinna vuosijäsenille ja noudatamme normaaleja vuosijäsensopimusehtoja toistaiseksi. Virusepidemiaa ja sen seurauksia emme olisi mitenkään voineet ennakoida ja toivomme teiltä ymmärrystä. Jäsenyyden irtisanomisehto: Voit irtisanoa jäsenyyden 1kk irtisanomisajalla, jos jäsenyys on kestänyt yli 12kk.

Voit jäädyttää jäsenyyden lääkärintodistusta vastaan. Minimi jäädytysaika on 3kk. Ratkaisemme asian toki tapauskohtaisesti.

Voit antaa jäsenyytesi lainaan ystävälle tai perheenjäsenelle, jos et sitä itse pääse käyttämään.

 

Tässä kuitenkin muutama poikkeus.

1. Hallituksen linjaaman karanteeniin asetetun riskiryhmän eli yli 70-vuotiaiden on mahdollista jäädyttää tai irtisanoa jäsenyytensä.

2. Voit pyytää lisää maksuaikaa laskulle ja laskutusjaksoa on mahdollista muuttaa milloin vain (3kk, 6kk, 12kk).

3. Vuosijäsen ei saa poikkeuksellisesti tuoda sarjakortin omaavaa henkilöä halliin poikkeusolojen ajan.

4. Vuosijäsenen alle 18-vuotias lapsi/lapset voivat käydä kiipeilemässä vanhempiensa seurassa. Lapsella tulee olla voimassa oleva sarjakortti tai lapsen vuosijäsenyys (150€/6kk). Alle 18-vuotias ei voi kiipeillä aukioloaikojen ulkopuolella yksin.

5. Jos haluat maksaa jäsenyyttäsi ennakkoon TAI haluat käydä tiskillä maksamassa jäsenyytesi esim työntantajan liikuntaedulla, se on mahdollista 21.-25.3. tai sopimalla asiasta.

 

Laskutukseen liittyvät kysymykset:

emma@tampereenkiipeilykeskus.fi / 050 568 8441

oona@tampereenkiipeilykeskus.fi

 

Asiakaspalvelu ja TK Shop avoinna viikonloppuna ja alkuviikosta

 

Asiakaspalvelu ja TK Shop ovat avoinna:

Nekalassa la 21.3. — su 22.3. klo 12–18 sekä ma 23.3. — ti 24.3. klo 13–20.

Lielahdessa keskiviikkona 25.3. klo 15–20.

Voit näinä päivinä hoitaa jäsenyyteen liittyviä asioita ja asioida TK Shopissa. Pädit ovat -20%. Myymälät ovat täynnä kevään sesonkituotteita ja Nekalasta löytyy paljon kalliokiipeilyvarusteita. Myös otelautoja löytyy tuleviin kotitreeneihin.

 

Emme halua kannustaa tarpeettomaan shoppailuun, mutta jokainen euro, jonka saamme kassaan nyt, auttaa meitä tulevien kuukausien ajan. Eli jos olit aikeissa ostaa jotain kevään aikana, on sinun vielä mahdollista tehdä se! Rajoitamme väkimäärää myymälöissä, koska ne ovat pieniä tiloja.

 

Miten voit auttaa meitä?

Moni on kysynyt, mitä voisi tehdä auttaakseen meitä — kiitos siitä! Olemme äärimmäisen vaikeassa tilanteessa, koska suljimme ovet välittömästi, kun päätös hallitukselta tuli 16.3.2020. Samassa tilanteessa on moni muu liikunta- ja palvelualan toimija. Siksipä listasimme henkilökunnan kanssa tähän keinoja, joita voi soveltaa myös muihin yrittäjiin ja yrityksiin:

 

1. Osta lahjakortti verkkokaupasta.

2. Maksa lasku eräpäivään mennessä.

3. Kannata paikallisia pienyrityksiä.

 

Lähes koko henkilökuntamme on lomautettuna 30.3. lähtien toistaiseksi. Huolehdimme puhtaanapidosta ja sen, että halleissa on turvallista kiivetä. Vessapaperia löytyy siivouskomerosta ja se ei meidän talossa tule loppumaan kesken. 😉 Reittikierto sen sijaan tulee poikkeusaikana hidastumaan, mutta se on myös ensimmäinen asia mihin panostamme, kun poikkeusolot päättyvät. Olemme työporukalla liikuttuneet kyyneliin saakka kaikesta tuesta, mitä olemme teiltä saaneet. Pysytään terveinä ja kiitos vielä kaikesta teiltä tulleesta tsempistä!

 

TK-Tiimi Emma, Mikko, Saara, Rami, Tommi, Anna, Pinja, Saara, Kalle, Oona, Sinikka, Päivi, Tuuli, Nea, Jenny, Susanna, Sanna ja Reetta

We’ll be back !<3

 

Koronaviruksen tartuntariskin minimoimiseksi noudata seuraavia ohjeita:

 

1. Pese käsiäsi usein – ainakin ennen ja jälkeen kiipeilyn – vessoissa olevien ohjeiden mukaisesti.

2. Älä tule kiipeilemään, jos sinulla on flunssan oireita tai epäilet, että voisit olla viruksen kantaja.

3. Älä tule kiipeilemään, jos olet viimeisen kahden viikon aikana saapunut Suomeen ulkomailta.

4. Vältä lähikontaktia henkilökuntaan ja kanssakiipeilijöihin.

5. Ilmoita meille, jos sinulla on todettu koronavirus ja olet käynyt kiipeilemässä TK:lla.

6. Jäsen ei saa tuoda mukanaan muita henkilöitä halliin, hallissa saavat kiipeillä vain vuosijäsenet. Poikkeuksena vuosijäsenen alle 18-vuotiaat lapset vanhempiensa seurassa.

Seuraa meitä

Categories