Nekala 010 420 4422    Lielahti 010 420 4421

Huhtikuun kampanja: FLÄSSIPASSI

1 04 2023 | Ajankohtaista

Flässi (eng. flash) tarkoittaa, että kiipeät reitin ensimmäisellä yrittämällä. Usein flässäämistä pidetään suuressa arvossa. Esimerkiksi  kiipeilykilpailuissa flässisuorituksesta saa usein enemmän pisteitä ja usein kaveriporukassa kisaillaan, että kuka saa reitin flässättyä ja kuka ei.

Haasteeksi muodostuu se, että pienikin moka voi pilata hyvän flässisuorituksen. On keinoja, joilla flässisuoriutumista voi parantaa: reitinluvulla, visualisoinnilla, otteiden tutkimisella ja muiden kiipeilijöiden suorituksia seuraamalla. Voit myös kysyä reitistä tietoa eli betaa kanssakiipeilijältä. Joskus kaikesta valmistautumisesta huolimatta pieni jalan lipsahdus voi vesittää hyvän flässiyrityksen tai satut kiipeilemään yksin, etkä saa betaa reitistä. Tai saamasi beta on ollut huonoa ja se pilaa mahdollisuutesi flässätä.

Pohdimme pitkään muiden suomalaisten kiipeilyhallitoimijoiden kanssa ratkaisua tähän, jotta kiipeilijöillä olisi mahdollisuus tasapuoliseen flässäämiseen. Ongelmaan on nyt ratkaisu eli FLÄSSIPASSI.

FLÄSSIPASSILLA saat lisää flässiyrityksiä reitille. Sinun on siis mahdollista flässätä reitti vaikka et flässännyt sitä!

FLÄSSIPASSI toimii kuten sarjakortti; voit ladata sille arvoa tiskillä muiden ostosten yhteydessä. 

FLÄSSIPASSI leimataan mankkapisteen vieressä sijaitsevaan lukijaan. Voit katsoa FLÄSSIPASSIN käyttöohjeen meidän Instagramista sekä Youtubesta.

Mikä on FLÄSSIPASSI? Tutoriaali Youtubessa

Huhtikuun FLÄSSIPASSI-kampanja:

Huhtikuun ajan lahjoitamme jokaisen yli 50€ ylittävästä ostoksesta 10 pistettä flässipassille.

Jos et halua ostaa FLÄSSIPASSIA, ei huolta! Sinua varten meillä on FLÄSSIPANKKI. Voit kartuttaa FLÄSSIPANKKISI tiliä flässämällä TK:lla sinilappuisia reittejä.

Tasa-arvoisempaa ja tasapuolisempaa kiipeilyniloa toivottaen

Tampereen Kiipeilykeskuksen väki

Seuraa meitä

Categories