Nekala 010 420 4422    Lielahti 010 420 4421

Ryhmät

Tervetuloa kiipeilemään porukalla!

Kiipeily sopii erinomaisesti koululais- ja opiskelijaryhmille, joukkueille ja seuroille sekä tiimipäivän, tyhy-päivän tai polttareiden liikunnalliseksi aktiviteetiksi. Ohjelma on suunniteltu ensikertalaisille kiipeilijöille sopivaksi niin, että kaikki ryhmän jäsenet voivat osallistua ja kokea onnistumisen sekä yhdessä tekemisen ilon. Ohjaajamme pitävät huolen, että jokaiselle ryhmässä löytyy sopivasti haastetta.

Lasten synttärit

Synttäreillä kiipeillään, leikitään ja lopuksi herkutellaan omia eväitä. Nekalassa kiipeillään itsevarmistavilla laitteilla korkeilla seinillä. Lielahdessa jahdataan aarretta ja boulderoidaan.

Polttarit ja aikuisten synttärit

Tulkaa juhlistamaan ystävänne erityistä päivää meille. Nekalassa ohjaaja haastaa teitä seinäkiipeilemään itsevarmistavilla laitteilla korkeilla seinillä. Lielahdessa teitä haastetaan boulderseinillä. Toiveestanne järjestämme erityistehtäviä tai haasteita päivänsankarille.

Yritysryhmät

Tervetuloa viettämään tiimi- tai tyhypäivää meille. Nekalassa ohjaaja haastaa teitä seinäkiipeilemään itsevarmistavilla laitteilla ja varmistamaan kaveria korkeilla seinillä. Lielahdessa teitä haastetaan boulderseinillä. Toiveestanne voimme suunnitella teille liikunnallisen aktiviteetin aikatauluunne sopivaksi ja yhdistää kiipeilyyn kehonhuoltotunnin, kokoustilan tai saunan.

Koululais- ja opiskelijaryhmät

Kiipeily on koululaisille ja opiskelijoille erinomainen liikunta-aktiviteetti. TK Nekalassa ohjaaja haastaa teitä seinäkiipeilemään itsevarmistavilla laitteilla korkeilla seinillä. Lielahdessa teitä haastetaan boulderseinällä.

Urheiluseurat

Kiipeily on erinomainen oheisharjoite esimerkiksi palloilulajeille, jääkiekolle ja yleisurheilulle. Halleistamme löytyvät vapaat painot voimaharjoitteluun sekä verryttelytilat. Maksuttoman tutustumiskäynnin jälkeen seurojen on mahdollista varata omat viikottaiset vuorot joukkueille. Harjoittelu TK:lla voi olla omatoimista tai ohjattua.

Muut ryhmät

Räätälöimme sopivan kiipeilyaktiviteetin ryhmälle kuin ryhmälle. Jos valmiista paketeista ei löydy teille sopivaa, ota yhteyttä!