Nekala 010 420 4422    Lielahti 010 420 4421

Tiimi

Tervetuloa Tampereen kiipeilykeskukselle!

Henkilökuntamme on paikalla sinua varten, meille asiakkaidemme viihtyminen ja turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Autamme kiipeilyvarusteiden valinnassa, ohjaamme alkuun uudessa harrastuksessa ja annamme vinkkejä kiipeilyyn. Tulethan siis kysymään, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Suoritamme joka vuosi ensiapu- ja turvallisuuskoulutuksen, ja jokainen TK Nekalassa työskentelevä työntekijä on suorittanut kiipeilytilan valvoja -koulutuksen.

Tiimimme jäsenet

Olen aloittanut kiipeilyn 2006 Kiipeilykerho Vertikaali ry:n valmennettavana ja ollut siitä lähtien Tampereen kiipeilytoiminnassa mukana. TK:lle tulin kesätyöntekijänä 2010, jonka jälkeen olen työskennellyt eri tehtävissä kuten asiakaspalvelijana, lasten ja nuorten kiipeilyvalmentajana ja toiminnasta vastaavana sekä johdon assistenttina ja varatoimitusjohtajana. Toimitusjohtajana aloitin huhtikuussa 2024. Koulutukseltani olen kirjallisuustieteen FM ja opettaja. Tavoitat minut arkisin klo 10–16 puhelimitse ja sähköpostitse.

Oona

Toimitusjohtaja

Aloitin kiipeilyn seinäkiipeilykurssilla 2011 ja laji vei minut mennessään. 2014 sain TK:lta paikan kiipeilyohjaajana ja pikkuhiljaa olen ottanut enemmän vastuuta TK:n toiminnassa. Kiipeilyssä nautin eniten itseni haastamisesta – olipa haaste sitten hallilla tai vuorilla. Olen hallintotieteiden maisteri ja Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kalliokiipeilykouluttaja (KKK). Tavoitat minut arkisin klo 10–18 soittamalla tai WhatsAppilla sekä sähköpostitse

Emma

Johdon assistentti, markkinointi, vuosijäsenyydet ja laskutus

Aloitin kiipeilyn 2016, lajista tuli nopeasti rakas ja tärkeä osa elämääni, ja toivoin myös työllistyväni lajin parissa. Tämä haave toteutui joulun alla 2018, kun aloitin työt TK Nekalassa. Kiipeilyssä parhaita juttuja ovat siihen liittyvä luontosuhde, huikeat ihmiset, pelkojen voittaminen ja se, kuinka treenin ja pitkäjänteisyyden myötä mahdottomalta tuntuneet asiat muuttuvat mahdollisiksi - näistä kaikista elementeistä nautin erityisesti trädikiipeilyn parissa. Toimin Nekalan hallivastaavana ja olen vastuukouluttaja ja kiipeilytilan valvoja -kouluttaja.

NEA

Lielahden hallivastaava ja tiiminvetäjä, reitintekijä, kiipeilyvalmennus

JENNY

Seinäkiipeilykurssit, kiipeilyn ohjaus ja valmennus

 

 

 

Aloitin kiipeilyn 2005, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kiipeilyssä hienointa on lajin elämyksellisyys, kauniit maisemat ja ulkoilmaelämä. Koulutukseltani olen hieroja, luonto- ja eräopas, Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kiipeilyohjaaja (KO) sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.
Hierontoihin liittyen tavoitat minut sähköpostitse

Päivi

Hieronta, seinä- ja kalliokiipeilykurssit, ensiapukoulutus

 

 

Kiipeilyn aloitin 2003 syksyllä. Kiipeilyssä minua kiehtoo lajin jatkuva tekninen uusien asioiden oppiminen, seikkailullisuus, yhteys luontoon ja yksilöllisyys. Työssä kaikkein antoisinta on uusien kiipeilyreittien rakentaminen sekä ilo, jota laji kanssaihmisille antaa. Vastaan kaikesta kiipeilyreitteihin liittyvästä molemmissa halleissamme.

Tommi

Nekalan reittivastaava, asiakaspalvelu

Kiipeilyharrastus ohjasi minut TK:lle töihin 2014. Vastaan TK Nekalassa turvallisuusasioista sekä nuorten ja aikuisten kiipeilyvalmennuksesta. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja kiipeilytilan valvoja -kouluttaja.
Aikuisten sekä TK Nekalan lasten ja nuorten valmennusasioissa tavoitat minut sähköpostitse if.su1716866257kseky1716866257liepi1716866257iknee1716866257repma1716866257t@okk1716866257im1716866257.

Mikko

Asiakaspalvelu, reitintekijä, kiipeilyvalmennus

Kokeilin kiipeilyä ensimmäisen kerran 2010 TK:n avajaisissa, ja sen jälkeen lajista on muodostunut minulle elämäntapa. Kiipeily tarjoaa loputtomasti uusia haasteita ja tilaisuuksia omien heikkouksien kehittämiseen ja toisaalta omien vahvuuksien hyödyntämiseen. Reittien monimuotoisuus ja loputtomat uudet haasteet sekä uudet maisemat Suomessa ja maailmalla tekevät lajista minulle erityisen kiehtovan.

Rami

Asiakaspalvelu, reitintekijä