Nekala 010 420 4422    Lielahti 010 420 4421
Valitse sivu

Tiimi

Tervetuloa Tampereen kiipeilykeskukselle!

Henkilökuntamme on paikalla sinua varten, meille asiakkaidemme viihtyminen ja turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Autamme kiipeilyvarusteiden valinnassa, ohjaamme alkuun uudessa harrastuksessa ja annamme vinkkejä kiipeilyyn. Tulethan siis kysymään, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Suoritamme joka vuosi ensiapu- ja turvallisuuskoulutuksen, ja jokainen TK Nekalassa työskentelevä työntekijä on suorittanut kiipeilytilan valvoja -koulutuksen.

Kysyttävää?

Meidät tavoittaa parhaiten Facebookin messengerissä, Instagramissa, puhelimitse aukioloaikojen puitteissa ja sähköpostilla:

Kursseihin ja valmennuksiin liittyvät kysymykset voi laittaa myös suoraan ohjaajille:

Tiimimme jäsenet

Kiipeily on mulle rakas harrastus, johon syttyi kipinä vuonna 2012. Kiipeilyn parissa työskennellessä parasta on innostuksen ja kehityksen näkeminen asiakkaissa. Olen myös muusikko ja opiskellut musiikkiteatteria ammattikorkeakoulussa.

Anna

Lielahden hallivastaava ja tiiminvetäjä

0505422446 / anna@tampereenkiipeilykeskus.fi

Markkinointikyselyt sähköpostilla.

Aloitin kiipeilyn seinäkiipeilykurssilla 2011 ja laji vei minut mennessään. 2014 sain TK:lta paikan kiipeilyohjaajana ja pikkuhiljaa olen ottanut enemmän vastuuta TK:n toiminnan pyörittämisestä. Toimitusjohtajan tehtävässä aloitin 2018. Kiipeilyssä nautin eniten itseni haastamisesta – olipa haaste sitten hallilla tai vuorilla. Olen hallintotieteiden maisteri ja Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kalliokiipeilykouluttaja (KKK). Tavoitat minut arkisin klo 10–18 soittamalla tai WhatsAppilla 050 568 8441 sekä sähköpostitse

Emma

Toimitusjohtaja, opintovapaalla 1.1.2021-1.6.2022

050 568 8441 / emma@tampereenkiipeilykeskus.fi

Markkinointikyselyt sähköpostilla.

Kiipeilyharrastus ohjasi minut TK:lle töihin 2014. Vastaan TK Nekalassa turvallisuusasioista sekä nuorten ja aikuisten kiipeilyvalmennuksesta. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja kiipeilytilan valvoja -kouluttaja.
Aikuisten sekä TK Nekalan lasten ja nuorten valmennusasioissa tavoitat minut sähköpostitse .

Mikko

Asiakaspalvelu, reitit ja kiipeilyvalmennus

Olen aloittanut kiipeilyn 2006 Kiipeilykerho Vertikaalin valmennettavana ja ollut siitä lähtien Tampereen kiipeilytoiminnassa mukana. Opiskelen päätoimisesti Tampereen yliopistossa kirjallisuustiedettä sekä aineen- ja luokanopettajan opintoja.

Vuosijäsenyysasioissa tavoitat minut sähköpostitse

Oona

Laskutus ja vuosijäsenyysasiat

oona@tampereenkiipeilykeskus.fi

Kiipeily on minulle vielä melko uusi tuttavuus. Omin harrastustaustani löytyy nuorempana kilpauinnin puolelta, mutta tällä hetkellä ainoa tavoitteeni on haastaa kehoani erilaisilla liikuntamuodoilla. Päädyin TK:lle töihin rakkaudesta liikuntaa ja ihmisten liikuttamista kohtaan. Työskentelen myös ryhmäliikunnanohjaajana sekä personal trainerina ja suoritan wellness-tradenomin opintoja. Vastaan TK:lla lasten ja nuorten valmennustoiminnasta ja olen TK Lielahden ryhmien vastuuohjaaja. Kiipeilyssä kivointa on jatkuva mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Lasten ja nuorten valmennusasioissa tavoitat minut sähköpostitse

Pinja

Asiakaspalvelu ja lasten ja nuorten valmennusryhmät

Aloitin kiipeilyn 2005, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kiipeilyssä hienointa on lajin elämyksellisyys, kauniit maisemat ja ulkoilmaelämä. Koulutukseltani olen hieroja, luonto- ja eräopas, Suomen kiipeilyliiton auktorisoima kiipeilyohjaaja (KO) sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.
Hierontoihin liittyen tavoitat minut sähköpostitse

Päivi

Hieronta ja seinäkiipeilykurssit

Kokeilin kiipeilyä ensimmäisen kerran 2010 TK:n avajaisissa, ja sen jälkeen lajista on muodostunut minulle elämäntapa. Kiipeily tarjoaa loputtomasti uusia haasteita ja tilaisuuksia omien heikkouksien kehittämiseen ja toisaalta omien vahvuuksien hyödyntämiseen. Reittien monimuotoisuus ja loputtomat uudet haasteet sekä uudet maisemat Suomessa ja maailmalla tekevät lajista minulle erityisen kiehtovan.

Rami

Asiakaspalvelu

Aloitin kiipeilyn 2010 kokeilemalla seinäkiipeilyä, ja pian sen jälkeen olinkin jo TK:lla töissä. Tänä päivänä tykkää kiivetä helppoja vuoristoreittejä hienoilla näköaloilla. Soitan ammatikseni klarinettia. Olen Suomen kiipeilyliiton auktorisoima köysitoiminnanohjaaja (KTO).

Reetta

Ryhmänohjaus

Aloitin kiipeilyn kiipeilykerho Tekiilan kautta 2016. Lajista tuli nopeasti rakas ja tärkeä osa elämääni, ja toivoin myös työllistyväni lajin parissa. Tämä haave toteutui joulun alla 2018, kun aloitin työt TK Nekalassa. Suoritan samalla loppuun sosiaalipsykologian maisteriopintoja Tampereen yliopistolla. Kiipeilyssä parhaita juttuja ovat siihen liittyvä luontosuhde, huikeat ihmiset, pelkojen voittaminen ja se, kuinka treenin ja pitkäjänteisyyden myötä mahdottomalta tuntuneet asiat muuttuvat mahdollisiksi. Kaikista näistä pääsin viime kesänä nauttimaan trädikiipeilyn parissa. Olen myös vastuukouluttaja ja kiipeilytilan valvoja -kouluttaja.

Saara

Nekalan hallivastaava ja tiiminvetäjä, varatoimitusjohtaja

0505422441 / saara@tampereenkiipeilykeskus.fi

Markkinointikyselyt sähköpostilla.

 

Kiipeilyn aloitin 2003 syksyllä. Kiipeilyssä minua kiehtoo lajin jatkuva tekninen uusien asioiden oppiminen, seikkailullisuus, yhteys luontoon ja yksilöllisyys. Työssä kaikkein antoisinta on uusien kiipeilyreittien rakentaminen sekä ilo, jota laji kanssaihmisille antaa. Vastaan kaikesta kiipeilyreitteihin liittyvästä molemmissa halleissamme.

Tommi

Reittivastaava ja asiakaspalvelu