Nekala 010 420 4422    Lielahti 010 420 4421

Lielahti

Boulderointia lielahdessa

TK Lielahden boulderointihalli avasi ovensa huhtikuussa 2018, ja uutuutena avasimme 500 neliömetrin kokoisen laajennuksen, ”Liebo 2.0:n”, joulukuussa 2023. Uudella puolella on myös uusi kuntosali ja Kilter board.

Lielahdessa voit kiipeilyn lomassa istahtaa kahville ja lukea kiipeilyaiheisia lehtiä. Löydät boulderointiin kaiken tarvitsemasi TK Shopista. ​Henkilökuntamme on paikalla sinua varten. Autamme varusteiden valinnassa, ohjaamme alkuun ja annamme vinkkejä kiipeilyyn. Kysy rohkeasti!

Boulderointi

Boulderointi on kiipeilyä matalilla seinillä ilman köysivarmistusta. Tippumista turvaa paksu patja. Boulderoinnin starttikurssilla saat eväät uuden harrastuksen alkuun – kurssit keskiviikkoisin Lielahdessa.

Boulderointialue on seinäpinta-alaltaan noin 400 neliötä. Boulderseinät ovat 4,5 metriä korkeita.

Boulderoida voit sekä Lielahden että Nekalan toimipisteissä. Varusteina boulderoinnissa ovat kiipeilytossut, jotka voit vuokrata tai ostaa meiltä.

Ennen kuin tulet

Voit tulla kiipeilemään aikaa varaamatta. Säästät hieman aikaasi, jos tutustut käyttösääntöihimme ja allekirjoitat ne jo ennen saapumistasi. Jos seurassasi on alle 18-vuotiaita lapsia, huoltaja allekirjoittaa säännöt lasten puolesta.
Kiipeilyalueen säännöt

 

  1. Jos näet vaaratilanteita tai toimintaa, joka on sääntöjen vastaista, ilmoitathan siitä henkilökunnalle tai tee onnettomuusraportti. *
  2. Henkilökunnalla on vastuu puuttua kiipeilijöiden toimintaa, jos se vaarantaa muiden turvallisuuden tai on sääntöjen vastaista.


Turvallista kiipeilyä!

Palvelut

Kurssit

Boulderointikursseilla keskitytään kiipeilytekniikan harjoitteluun. Kursseja löytyy eri tasoisille kiipeilijöille.

Ohjatut ryhmät

Kiipeily sopii erinomaisesti koululais- ja opiskelijaryhmille, joukkueille ja seuroille sekä tiimipäivän, tyhy-päivän tai polttareiden liikunnalliseksi aktiviteetiksi. Ohjaajamme pitävät huolen, että jokaiselle löytyy sopivasti haastetta.

Lapset ja nuoret

Kiipeilyharrastuksen voi aloittaa vanhempien seurassa milloin vain. Lisäksi meillä on ohjattuja lasten ja nuorten valmennusryhmiä 6–18-vuotiaille viikoittain.

Aikuisten kiipeilyvalmennus

Myös aikuisille, niin aloittelijoille kuin jo harrastaneillekin, löytyy viikoittaisia valmennusryhmiä. Ryhmistä saat kiipeilykavereita sekä valmentajan neuvoja taitojesi kehittämiseksi. Tarjoamme myös yksilövalmennusta.

TK Shop

Lielahden TK Shopista löydät varusteet boulderointiin. Henkilökuntamme auttaa sinua sopivien varusteiden valinnassa. Tule tutustumaan valikoimaamme paikan päällä ja hörppää samalla kupillinen paikan päällä jauhetuista pavuista valmistettua kahvia.

Hieronta

Palvelu poistuu valikoimasta 7.6.2024. Lue alla olevasta linkistä Päivi Lappalaisen hierontapalvelusta jatkossa.